POSTIMET ME TE FUNDIT :
KREU » , » Yahoo me logo te re

Yahoo me logo te re

Written By Admin 1 on Thursday, September 5, 2013 | 10:45 PM


Logos së re të kompanisë Yahoo mund ti uroni mirëseardhjen! Pas ndryshimit të markës së vet të purpurt për çdo ditë gjatë muajit të kaluar, Yahoo ka shpallur logon fituese gjatë ditës së sotme.
Është pjesë e një përpjekjeje nga CEO-ja, Marissa Mayer, që të vendos disa tipare të freskëta në brendin e nderuar të teknologjisë, ndërsa mbetet e njëjta ngjyra dhe pikë e përqendrimit.
Ka qenë gati një vit që logot janë ndërruar nga ndërmarrjet e teknologjisë. Motorola, eBay dhe Microsoft kanë paraqitur pamjet e reja gjatë asaj kohe.
Më së fundi, YouTube filloi të përdorë një logo tjetër për aplikacionet e veta. Yahoo ka treguar në një video përbërjen e logos së re.

Shperndaje kete postim tek miqte :
 
Copyright © 2013 - Shqipëria ONLINE - Te gjitha te drejtat e rezervuara
Template e krijuar nga NpK T3@M | Publikuar nga -> Shqiperia ONLINE
Kontakto WEBMASTER-in | KR3SHN!K