POSTIMET ME TE FUNDIT :
KREU » » 5 aplikacionet me te populluara per dergimin e SMS

5 aplikacionet me te populluara per dergimin e SMS

Written By ads 1 on Wednesday, September 18, 2013 | 4:41 PM

WhatsApp është një shërbimi më popullor për dërgimin e mesazheve, i disponueshëm për Android, iOS, Windows Phone edhe për platforma të tjera mobile të suksesshme. 
Aplikacioni përdor teknologjinë 3G ose Wi-Fi për dërgimin e mesazheve pa qenë e nevojshme të paguhet kosto shtesë.
 Me WhatsApp është e mundur që të dërgohen dhe të merren mesazhe, foto, regjistrime audio apo video mesazhe.
WhatsApp
Viber është një prej platformave më popullore për dërgimin e mesazheve që lejon përdoruesit të dërgojnë mesazhe tekst, foto ose video. Gjithashtu është e mundur që të kryhen telefonata pa pagesë vetëm nëpërmjet përdorimit të teknologjisë 3G apo Wi-Fi. Aplikacioni ka momentalisht 200 milion përdorues aktivë dhe është i disponueshëm për platformat e rëndësishme mobile.
Viber
Skype është platforma e komunikimit e krijuar nga Microsoft dhe është e disponueshme për të gjitha platformat e rëndësishme desktop dhe mobile. Ky aplikacion numëron plot 663 milion përdorues aktivë.
Skype
Line është një aplikacion tjetër popullor që lejon përdoruesit të kryejnë telefonata si dhe të dërgojnë mesazhe pa pagesë. Momentalisht aplikacioni numëron plot 250 milion përdorues nga 231 shtete të ndryshme.
Line
Facebook Messenger lejon përdoruesit të dërgojnë mesazhe tekst dhe zanore. Përveç tyre mesazhet mund të bëhen më interesante nëpërmjet fotove apo fytyrave që shprehin emocione të ndryshme. Aplikacioni momentalisht nuk është i disponueshëm për Windows Phone por për Windows desktop.
Facebook Messenger
Shperndaje kete postim tek miqte :
 
Copyright © 2013 - Shqipëria ONLINE - Te gjitha te drejtat e rezervuara
Template e krijuar nga NpK T3@M | Publikuar nga -> Shqiperia ONLINE
Kontakto WEBMASTER-in | KR3SHN!K